воскресенье, 10 февраля 2013 г.

методи пломбування кореневих каналыв

Цена: 120 грн | Наличие: нет |

Данилевський М.Ф., Борисенко А.В. Терапевтична стоматологя: У 4-х т. Т. 1: Фантомний курс. 2007р304сУ пдручнику висвтлено сторю терапевтично стоматолог, розглянуто питання анатомчно, гстологчно будови зубв то слизово оболонки ротово порожнин, наведено дан про матерали для пломбування карозних порожнин  кореневих каналв зубв; методи препарування та пломбування карозних порожнин та кореневих каналв. Окремо викладено клнку та лкування некарщзних уражень твердих тканин зубв.у контекст Болонського процесу внесено тести  вдповд до них для самостйного контролю.Для студентв стоматологчних факультетв вищих медичних навчальних закладв ¶¶¶-IV рвнв акредитац.

Цена: 160 грн | Наличие: Есть |

Данилевський М.Ф., Борисенко А.В. Терапевтична стоматологя: У 4-х т. Т. 2: Карс. Пульпт. Перодонтит. Ротовий сепсис. 2010г560сВидання присвячено найпоширеншим стоматологчним захворюванням: некарозним ураженням твердих тканин зубв, карсу  його ускладненням (пульпту та перодонтиту). У пдручнику висвтлено основн методики обстеження хворого з ураженням твердих тканин зубв: карсом  його ускладненнями. Викладено клнчну картину та лкування некарозних уражень твердих тканин зубв. Надано основн вдомост про найпоширенше захворювання людини карс зубв, причини його виникнення та розвиток. Описано клнчну картину, дагностику та диференцальну дагностику карсу з ншими подбними за клнчною картиною захворюваннями. Наведено методи лкування карсу з застосуванням сучасних медикаментозних засобв  пломбувальних матералв.Описано причини та механзми розвитку запалення пульпи зуба пульпту, його клнчну картину, основн принципи дагностики та лкування з застосуванням сучасних методв знеболювання. Докладно розглянуто етологю, патогенез, клнчну картину запалення перодонта перодонтиту. Наведено основн методи його лкування. Значну увагу придлено типовим лкарським помилкам пд час лкування карсу зубв, пульпту та перодонтиту, описано хн причини, методи профлактики й усунення. У контекст Болонського процесу наведено контрольн питання до кожного роздлу, тести для самостйного контролю знань  вдповд на них.

Цена: 160грн. | Наличие: нет |

Пдручник2008р616сторВидання присвячено найпоширеншим патологчним станам у стоматолог - захворюванням пародонта.У пдручнику розглянуто питання анатом та фзолог пародонта, клнки й дагностики, лкування й профлактики захворювань пародонта. Особливу увагу придлено медикаментозному, хрургчному лкуванню (кюретаж, гнгвектомя, клаптев операц тощо), фзотерапевтичним методам лкування (електролкування, ультразвукова терапя, вакуум-терапя, масаж тощо). В окремому роздл викладено методи обстеження хворого.Анатомчн термни подано за Мжнародною анатомчною номенклатурою.У контекст Болонського процесу наведено тести для самостйного контролю знань  вдповд до них.Для студентв стоматологчних факультетв вищих медичних навчальних закладв III-IV рвнв акредитац.

на правах рекламы

MedBooks - медицинская литература, медицинские книги, медкниги

 Чужой компьютер

Загрузка. Пожалуйста, подождите...

Стоматология » Страница 5 » MedBooks - медицинская литература, медицинские книги, медкниги

Комментариев нет:

Отправить комментарий